Curs germană prin teleconferinţă (online)

Grupa 6 – nivel A1.1. – exclusiv online (teleconferinţa) cu începere din 13.10.2017 – 2 x săptămână (miercurea şi vinerea)– program 9-10:30 (ora României).

Dacă acest curs de germană vă face cu ochiul, dar nu vă aflaţi în ţară, există totuşi posibilitatea de a-l urma de la distanţă (prin teleconferinţă google hangouts) prin interactivitate şi implicarea profesorului 100% la ora de curs. Nu este necesar mult spaţiu de stocare, ci doar o conexiune bună la internet. Google hangouts poate fi accesat şi prin telefon, ceea ce conferă o mobilitate şi mai mare celor care doresc să participe.

Preţul cursului este de 450 lei/10 şedinţe (ca şi în cazul celui offline) însă are avantajul că îl puteţi accesa practic de oriunde vă aflaţi (de la birou, dacă nu aţi reuşit să plecaţi la timp, de acasă, în timp ce copiii rămân cu un părinte, din altă ţară, fiind predat în limba dvs. nativă iar costurile fiind cu mult mai reduse decât cele de acolo.).

Detalii înscriere la cursul de germană TELECONFERINŢĂ

Pentru a vă înscrie, trimiteți vă rog un email către: info@cursuri-germana.com cu subiectul înscriere grupă teleconferinţă. Veți primi o factură proforma. În urma achitării acesteia (virament sau numerar la sediul firmei cu programare prealabilă) veţi fi înscris la grupa solicitată. Pentru orice alte detalii, sunați la numărul 0735 655 894!