Cursuri germană Skype

Dacă doriţi un loc de muncă în cadrul unei firme germane, austriece, elveţiene, dacă doriţi să emigraţi sau să lucraţi în Germania, Austria, Elveţia sau doriţi să vă căsătoriţi cu un cetăţean străin, vorbitor de germană … atunci, învăţarea limbii germane ar fi un adevărat atu pentru dumneavoastră!

Nivele:

Pregătire intensivă pentru examenele A1, A2, B1, B2, C1 utilizând materialul didactic (manuale, CD-uri, teste) folosit de Institutul Goethe (Optimal, Aspekte – editura Langenscheidt, em – editura Hueber). Acestea pot fi procurate de aici.

Cursul are loc pe Skype.

Lecţiile de germană au loc în grup, 2 şedinţe/săptămână (şedinţa este de 90 minute), seara.

Avantaje:
– Ritmul alert şi susţinut de parcurgere a materiei (ex. 3 luni pentru nivelul A1).
– Gramatica în mod suplimentar faţă de programa Optimal/Aspekte/em.
– Conversaţii.
– Testul de încheiere a modulului (ex. test A1) este inclus în modulul final.
– Raport calitate/preţ net superior altor oferte.
– Grupe mici, consiliere individuală.
– Lărgirea cercului de cunoştinţe vorbitoare de limba germană.

Alte motive pentru a învăţa limba germană: vă ajută pe plan profesional la consolidarea unei cariere globale (ex. personal medical), este utilă pentru cei care lucrează în turism, în domeniul ştiinţei şi cercetării (burse, locuri de muncă în străinătate), comunicare (media, IT etc), comunicare culturală, călătorii, acces în forma originală la literatură, artă şi filosofie, acces la programe de studiu în limba germană.

Tarife

Tariful este de 120 Euro/modul.

Rezultate: Cu studiul adecvat la domiciliu şi prezenţă/participare de 100% la ore, materia se poate parcurge astfel:

Adulţi

Nivelul A1 în ca. 3 luni
Nivelul A2 în ca. 3 luni
Nivelul B1 în ca. 3 luni
Nivelul B2 în ca. 5 luni
Nivelul C1 în ca. 2 luni

Înscrieri/orar grupe

Manualele se pot cumpăra de aici
Pagina de recomandări aici

Având în vedere grupele mici şi consilierea individuală a cursanţilor, ritmul de predare poate fi mai alert sau mai lent, în funcţie de situaţie. Astfel, nivelul B1 se poate obţine în cca. 9 luni, iar nivelul B2 în cca. 14 luni. La sfârşitul fiecărui nivel are loc o simulare de examen. Examenul pentru atestarea nivelului de cunoştinţe obţinut se poate susţine la Institutul Goethe.

2 thoughts on “Cursuri germană Skype

  1. Pingback: Inscriere cursuri A1 si A2! « Cursuri germana

  2. Buna ziua, am rugamintea sa imi transmiteti daca sunt formate deja grupele pt germana, incepatori si daca da, in ce interval orar. Deasemenea am rugamintea sa imi descrieti, daca se poate, ce notiuni cuprinde nivelul A1 si A2. Costul cursului/modulului ste de 400 lei/450 lei, al manualelor cat este? In asteptarea unui raspuns va multumesc anticipat.

Leave a Reply