Germana corporate

Aveți nevoie de vorbitori de  limba germană și nu se găsesc pe piața muncii? Nu-i nimic, îi puteti “crește” dumneavoastră, iar eu vă pot ajuta!

Organizez cursuri de limba germană din 2009, marea majoritate a cursanților și-au atins obiectivele setate. Atuul meu față de alți ofertanți este că, pe lângă cunoștințele de limba germană și experiența de predare de 10 ani, pot oferi consiliere personalizată celor care învață limba, fiind psiholog și psihoterapeut.

Sunt deschisă sugestiilor și flexibilă, punând accent pe respect, echitate și profesionalism.

Etapele de lucru

– Stabilirea de comun acord a detaliilor cursului: obiectivul firmei (d.ex. atingerea nivelului B1), numărul cursanţilor, locul desfășurării (cursurile se pot desfășura atât la sediul meu, cât și la sediul dvs., dar și pe skype), orarul etc.

– Stabilirea programei: În funcție de nevoile cursanților și de obiectivele setate de compania dvs., vă voi propune o programă de studiu, vă voi sugera manualele și materialele potrivite. Dacă firma are deja un plan de studiu, după care a mai lucrat, îl voi analiza (la nevoie voi sugera ajustări) și îl voi adopta.

– Asigurarea cadrului legal prin transmiterea și semnarea contractului;

– Emiterea facturii și transmiterea ei pe email;

– Efectuarea plății în contul indicat pe factură;

– Susținerea cursului în condiţiile stabilite;

– Testare finală (la sfârșitul cursului): cursanţii vor susține o evaluare finală ce testează abilităţile lor; dacă este necesar, vă pot redacta un raport final care cuprinde: noţiunile predate, activitatea şi progresul cursanţilor, rezultatele evaluării finale, precum şi recomandări personalizate.

Detalii curs:

Durata unei ședințe: 90 minute

Număr maxim de participanți per grup: 10

Pentru o ofertă personalizată de preț, vă rog să mă contactați pe email: info@cursuri-germana.com