Tarife

Tariful pentru cursul de germană adulți de seară: 150 Euro/modul (2 ședințe/săptămână a câte 90 de minute fiecare).

Plata

Plata cursului se face astfel:

La înscrierea pentru fiecare curs (d.ex. A1) se achită primul modul în valoare de 150 Euro. Următorul modul se achită în ultima săptămână. Se poate achita în contul bancar indicat pe factura proforma.

De exemplu:

 – 150 Euro/persoană taxa de înscriere în grupa A1 de seară (primul modul din A1).

Condiții generale de lucru:

Prestatorul prestează clientului următoarele servicii: lecții de limba germană.

Program: de 2 x săptămână, conform programului de pe prima pagină a siteului.

Durata: 1 modul de seară durează 8 ședințe. În zilele legale de sărbătoare (din Germania, BWB), cursul nu are loc.

Tarife: 150 Euro/1 modul/persoană cursul de seară. Suma se achită înainte de începerea cursului.

Pentru înscrieri early bird (afișate pe prima pagină) sau de grup (min. 2 persoane) se acordă reduceri de câte 10%, care se și cumulează. Reducerea de grup este unică, aferentă doar primului modul. Reducerea early bird se poate aplica și modulelor următoare, în condițiile în care clientul achită mai repede, respectiv până în a 6-a ședință a modulului anterior.

Neplata următorului modul în ultima ședință, atrage dupa sine pierderea dreptului de participare a clientului la următoarea parte a cursului.

Ședința = o lecție de 90 minute, într-un grup de 10 persoane.

Prezentarea la orele de germană plătite, care fac obiectul unui contract dintre prestator și client și se desfășoară conform programului menționat pe site, constituie responsabilitatea clientului. Prestatorul nu are nicio obligație față de client, în cazul în care acesta nu se prezintă la orele plătite. Banii plătiți în avans de către client, corespunzători unei serii de 8 ședințe consecutive, nu se returnează de către prestator, în cazul în care clientul nu mai dorește sau nu se mai poate prezenta la aceste ore.

Dacă totuși clientul se răzgândește cu minim 2 zile lucrătoare înainte de începerea cursului, poate primi banii înapoi, reținându-i-se o penalizare de 15 Euro.

Dacă, din motive imputabile prestatorului, una sau mai multe lecții nu au loc, acestea se reportează, numărătoarea reîncepând din ședința din care s-a reluat cursul. D.ex. nu au loc luni și miercuri ședința 7 și 8, se reia cursul în săptămâna următoare, de la ședința 7.