Tarife

Tariful pentru cursul de germană adulți: 450 ron/10 şedinţe (a câte 90 de minute fiecare).

Plata

Plata cursului se face în rate, astfel:

La înscrierea pentru fiecare curs (d.ex. A1) se achită prima rată (primele 10 unităţi didactice, reprezentând modulul A1.1.) în valoare de 450 ron. Următoarea rată (următoarele 10 şedinţe) se achită în cea de-a 10-a, a 20-a, a 30-a, respectiv a 40-a şedinţă. Se poate achita numerar, la sediul firmei sau în contul bancar indicat pe factura proforma.

De exemplu:

– 450 ron/persoană taxa de înscriere în grupa A1 (prima rată, A1.1.).

 Condiții generale de lucru:

Prestatorul prestează clientului următoarele servicii: lecții de limba germană.
Program: de 2 x săptămână, conform tabelului de pe prima pagină a siteului (d.ex. gr.1 luni și miercuri 18:15-19:45)
Durata: 1 modul durează 10 ședințe consecutive, aproximativ 5 săptămâni. În zilele legale de sărbătoare, cursul nu are loc.
Tarife: 450 RON/1 modul (10 ședințe). Suma se achită înainte de începerea cursului.

Pentru înscrieri early bird (afișate pe prima pagină) sau de grup (min. 2 persoane) se acordă reduceri de câte 10%, care se și cumulează. Reducerea de grup este unică, aferentă doar primului modul. Reducerea early bird se poate aplica și modulelor următoare, în condițiile în care clientul achită mai repede, respectiv în a 6-a ședință a modulului anterior.

Neplata următorului modul în ultima ședință, atrage dupa sine pierderea dreptului de participare a clientului la următoarea parte a cursului.

Ședința = o lecție de 1 oră și jumătate, într-un grup de 10 persoane.

Prezentarea la orele de germană plătite, care fac obiectul unui contract dintre prestator și client și se desfășoară conform programului menționat pe site, constituie responsabilitatea clientului. Prestatorul nu are nicio obligație față de client, în cazul în care acesta nu se prezintă la orele plătite. Banii plătiți în avans de către client, corespunzători unei serii de 10 ședințe consecutive, nu se returnează de catre prestator, în cazul în care clientul nu mai dorește sau nu se mai poate prezenta la aceste ore.

Dacă totuși clientul se răzgândește cu minim 2 zile lucrătoare înainte de începerea cursului, poate primi banii înapoi, reținându-i-se o penalizare de 50 lei.

Dacă, din motive imputabile prestatorului, una sau mai multe lecții nu au loc, acestea se reportează, numărătoarea reîncepând din ședința din care s-a reluat cursul. D.ex. nu au loc luni și miercuri ședința 9 și 10, se reia cursul în săptămâna următoare, de la ședința 9.